Træt af langsomt internet på hjemme arbejdspladsen?

Træt af langsomt internet på hjemme arbejdspladsen?

Internettet har givet en masse muligheder for at arbejde og tjene penge hjemmefra. Flere og flere af os arbejder remote, som man kalder det når man som arbejdstager ikke er fysisk afhængig af at være samme sted som sin arbejdsgiver. Fiverr og Upwork er 2 ud af mange websites, hvor freelancere og arbejdsgivere kan finde hinanden, og henvender sig primært til udbydere af digitale tjenester, f.eks. webdesign, tekst produktion, grafisk produktion etc. hvor der ikke behøves at være en fysisk transaktion.

Det har ført en masse fordele med sig, hvad enten du ønsker at være mere hjemme hos dine børn, eller er eventyrlysten og ønsker at leve det digitale nomade liv, som rejsende freelance lancer, byder det nye digitale arbejdsliv på en fager ny verden af frihed. Platforme som f.eks. I artiklen her vil vi tage udgangspunkt i dig, der arbejder hjemmefra og skal vælge en internet forbindelse, der passer til den type af digitalt job du tjener penge på eller ønsker at starte med at tjene penge på.

 

Tekstforfatter – 50-100Mbit/s bredbånds abonnement

Der er mange forskellige muligheder for at erhverve sig som tekstforfatter. Det kan være som f.eks. journalist, hvor du sælger journalistiske artikler til mediebureauer eller digitale, såvel som trykte dagblade/aviser. Det kan også være inden for SEO(søgemaskine optimering), eller marketings tekster (f.eks. landingssider, banner tekster etc), hvor der er et rigtigt stort marked lige nu. De fleste, der arbejder inden som marketingstekstforfatter bruger sitet Upwork til at udbyde deres services og lede efter nye opgaver. Generelt er denne type af arbejde-hjemmefra-jobs kendetegnende ved at du ikke behøver en særlig høj internet hastighed, og derfor kan nøjes med en billig bredbåndspakke. Du har brug for at kunne uploade dine tekstfiler, men generelt set er det en let filtype, hvor du kan klare dig udmærket med en uploadhastighed, der ligger på 50-100Mbit/s.

 

Grafisk designer -300-500 Mbit/s bredbånds abonnement

Grafisk design er et andet område, hvor der er rigtig mange freelanceopgaver at finde. Her er du ikke bundet af at kunne et bestemt sprog, og derfor kun kunne finde opgaver inden for Danmark f.eks., her kan du sidde i Danmark og lave logos for en kunde i <new York. Alene som logo designer, kan du finde opgaver nok på f.eks. Fiverr til at kunne tjene en fuldtidsløn. Foruden logos er der et hav af andre grafiske opgaver, du kan varetage, som f.eks. at designe landingssider, websitebannere, Facebook covers, instagram billeder og meget andet. Som grafisk freelancer, har du brug for en relativ høj hastighed på det bredbånd du skal bruge til dit arbejde. Grafik/billedfiler er generelt tunge, og du har brug for en uploadshastighed på omkring 300-500 Mbit/s til tider endda en fiberløsning.

 

Webdesigner/programmør – 500 Mbit/s bredbånds abonnement

Arbejder du/overvejer du at påbegynde en freelance tilværelse som webdesigner/programmør kommer dit behov for bredbåndshastighed an på flere forskellige ting. Blandt andet hvordan du arbejder, om du arbejder i et browserbaseret kodeprogram, hvor du kan følge din ændringer live, f.eks. Jdoodle eller lignende, og om du har behov for at uploade meget tunge filer. Som en generel rettesnor, er der uploadhastighed og downloadhastighed og være opmærksom på. Når vi tager uploadhastighed, er det ofte billedfiler eller meget tunge kodefiler, du har brug for at uploade til din server f.eks, der kan kræve meget båndvidde og her her kan du have brug for 500 Mbit/s og derover (fiber). Har du brug for at downloade tunge filer som videoer, tunge kode filer etc. har du ligeledes brug for omkring de 500 Mbit/s og derover i download hastighed.

 

Drop shipping 50-100Mbit/s bredbånds abonnement

Drop shipping er en af de helt store trends lige nu inden for de jobs du kan varetage hjemmefra og starte op med som selvstændig. Hvis du ikke er bekendt med fænomenet, får du en kort introduktion til det her: Drop shipping går i korte træk ud på at du fungerer som mellemled mellem en producent/større butik og kunden. F.eks. kan det se ud således: Du starter med at finde det produkt du ønsker at sælge på f.eks. siden Oberlo, som er den største side der forbinder producenter og resellers (drop shippers). Når du har fundet det produkt du ønsker at sælge, åbner du f.eks. en online butik på Shopify eller Amazon, hvor du præsenterer varen, brander den, giver den personlighed osv. Du begynder nu at generere trafik til din online shop. Når en kunde foretager et køb, sender du ordren videre til producenten og de sender varen til kunden. Du tjener en fastsat kommision for hvert køb. Du ser eller har aldrig varen fysisk hos dig. Der er derfor ingen risiko med at sidde inde med en masse varer du ikke kan sælge osv.
Ønsker du at komme igang med drop shipping, har du kun behov for at kunne uploade tunge billedfiler til din online shopping i opsætningsfasen. For vedligehold og daglig drift kan du fint klare dig med en almindelig 50-100 Mbit/s forbindelse.

Bredbåndspakker for hjemme arbejdspladser