Anmeldelse af

Bolignet fiberbredbånd

bolignet logo

Anmeldelse af

Bolignet fiberbredbånd

bolignet logo

Bolignet er et 100% danskejet selskab, der har eksisteret siden 2001. De tilbød oprindeligt internetløsninger, særligt til boligforeninger, hvilket de stadig gør idag, med en særligt bredbåndsløsning til hele boligforeninger, og derved benytter sig af boligforeningens interne netværk, hvor de tilbyder fibernet for bare 50 kr om måneden.

Idag tilbyder de også bredbåndsløsninger som både kabel og fibernet til private kunder, som ikke er medlem af en boligforening, men som bor i egen husstand. Deres 1000 Mbit fibernetløsning er blandt de billigste fibernetløsninger på markedet.

Derudover tilbyder de både mobil og fastnetstelefoni abonnementer til deres private kunder (ikke boligforening).

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Bolignet?

Bolignet er et rigtig godt bud på en internet udbyder, hvis du har brug for en hurtig internetforbindelse til aldeles konkurrence dygtige priser. Er du medlem af en boligforening tilbyder Bolignet markedets ultimativt billigste fibernet løsning for kun 50 kr om måneden, det er der pt. ingen andre bredbåndsudbydere på det danske marked, der kan overgå. Så er din boligforening ikke allerede koblet op på bolignet’s netværk, så er der altså prismæssigt et rigtig godt incitament til at få din boligforening overført til Bolignet.

Telefoni og mobil (data og tale) hos Bolignet

Foruden bredbåndsløsninger til dig, der bor i boligforening eller privat hjem, tilbyder Bolignet også både fastnet og mobilabonnementer, samt streaming tjenester. Her er prisen den samme hvad enten du er medlem af en boligforening eller du bor i privat hjem. Deres tale og mobil pakker benytter sig af Telias netværk. Er du på udkig efter tale og datapakker der gælder inden for hele EU, tilbyder Bolignet, markedets billigste mobil data pakke. De har netop vundet Samenlinos test af billigste mobil abonnementer med data inden for EU. Deres mobilabonnementer starter på 48 dkk om måneden for 1 GB data samt 1 times tale i EU. 
(Nyhed december 2020: Bemærk at Oister intil marts 2021 kører en kampagne pris for 4 timers tale og 4GB data i EU for 49 dkk)

bolignet logo

48 dkk

per måned

bolignet logo

59 dkk

per måned

bolignet logo

79 dkk

per måned

bolignet logo

79 dkk

per måned

Bolignet pris sammenligning (fibernet)

Prissammenligningen er her baseret på Bolignet’s pris for private kunder.

Mest værdi for dine penge

Trustpilot
5/5
Fastspeed-Logo

299 dkk

per måned

Trustpilot
4.5/5

299 dkk

per måned

Trustpilot
4.3/5
bolignet logo

299 dkk

per måned

Hvorfor skal jeg ikke vælge Bolignet?

Kort sagt med mindre du er medlem af en boligforening, og derfor kan drage fordel af bolignet’s billige fiberløsning for 50 kr om månedens, er der ikke mange fordele at komme efter hos bolignet. Omend de tilbyder fibernet i samme prisleje som f.eks. Fastspeed tager Bolignet en ret dyr pris for oprettelse, 399 dkk, samt 39 ekstra om måneden for leje af router, som du sparer for hos andre udbydere, der tilbyder gratis router og oprettelse. 

 

Hvor i landet er jeg dækket af Bolignet's fibernet?

Bolignet tilbyder fibernet via Telia’s netværk, så du er kortsagt dækket som eksisterende Telia kunder. Det afgørende for om du kan få fibernet er hvor tæt du bor eller din boligforening ligger på et af de fiberkabler der udgør Telias fibernet. 

Tjek din adresse hos Bolignet for at se om du eller din boligfirening kan få fibertnet hos Bolignet.

bolignet daekning

Hvad siger anmeldelserne af Bolignet på Trustpilot?

Bolignet får 4 ud af 5 stjerner (ud af 385 anmeldelser).

Bolignet for generelt positive anmeldelser af deres kunder på Trustpilot. Det giver dem gennemsnitligt en score på 4 ud af 5 stjerner. 

Af de negative anmeldelser, udtrykker en del utilfredshed ved Bolignet’s gebyrer på oprettelse samt router udleje, som flere kunder ikke synes er klart ved oprettelse. 

bolignet trustpilot anmeldelse