Anmeldelse af

Boxer bredbånd

Boxer er en dansk bredbåndsudbyder og streaming tjeneste, de hører under koncernen Norlys, der holder til i Silkeborg og har mere end 1.5 millioner kunder i Danmark. Bredbånd selv har omkring 250.000 danske kunder. Foruden Boxer dækker koncernen Norlys over internet udbyerne og energi koncernerne Stofa, SE og Eniig.  Norlys er blandt andet en af frontløberne for en grøn energi omstilling i Danmark, så vælger du Boxer støtter du samtidig en grønnere og mere bæredygtig måde at koble sig på internettet.

Boxer tilbyder foruden 2 forskellige bredbånd enten via kabel eller telefonstikket,  digitalt tv via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet. Derudover finder du en række on-demand  streaming løsninger hos Boxer du enten kan købe særskilt eller som et tilkøb til din brbredbåndspakke. Du kan spare penge på tv pakkerne hvis du samtid har en bredbåndspakke hos Boxer.

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Boxer bredbånd?

Boxer er et rigtig godt bud på en internetudbyder og tv pakke løsning både hvad gælder pris og kvalitet. Hvis vi sammenligner med lignende udbydere på markedet, der tilbyder bredbånd via kabelnet, ligger de absolut i den billige ende for den hastighed de tilbydere. 

De helt store fordele kommer hvis du vælger Boxer som tv udbyder, hvor de virkelig er prisdygtige, her tilbyder de tv pakker ned til 249 dkk om måneden.

Hvem anbefaler vi IKKE Boxer til?

  1. Hvis du er på udkig efter en lynhurtig internet forbindelse, og er bosiddende i dele af Danmark, der er dækket af fiber, finder du fiberforbindelser for 249 dkk om måneden hos både Fastspeed og Telenor Maxspeed.
  2. Boxer tilbyder en af de billigste bredbåndsløsninger og kombinerede tv og streaming pakker sammenlignet med nogle af de andre kombinerede tv og bredbåndsudbydere som f.eks. Stofa og Yousee, men er du ikke på udkig efter en tv løsning, men kun bredbånd, er der færre fordele ved at vælge Boxer, frem for flere af f.eks. fiberudbyderne, der ligger i samme prisklasse som Boxer.
  3. Har du ikke brug for en fiberforbindelse men har kun et moderat forbrug, ligger de i den billige end, men du finder stadig billigere bredbåndspakker hos f.eks. Kviknet, hvor du f.eks. får op til 300 Mbits. for 210 dkk om måndeden.
  4. Hvis du ikke vil bindes til en tv eller bredbåndsløsning i 6 måneder, skal du ikke vælge Boxer, men vælge en af de udbydere, der tilbyder bredbånd uden binding. Det kunne f.eks. være Maxspeed fra Telenor, hvor du kan få internet abonnement uden binding. 

Pris og abonnementstyper for bredbånd og tv

logo-boxer

Bredbånd

239 dkk

per måned

logo-boxer

TV

249 dkk

per måned

logo-boxer

TV

549 dkk

per måned

Hvad siger kunderne
om Boxer på Trustpilot?

Boxer får rigtig pæne anmeldelser med på vejen på Trustpilot. Deres gennemsnitlige score ligger på 4.2 hvilket er rigtig højt i forhold til mange andre bredbåndsudbydere på markedet.

De har hele 8667 i skrivende stund, så en gennemsnitlig score på 4.2 ud af knap 9000 anmeldelser er rigtig pænt, og taler sit egen sprog. Boxer gør noget rigtig godt.

De positive kommer hele vejen rundt om både produkt og kundeoplevelse. 

Kunderne udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, som er hjælpsom, nem at komme i kontakt med og venlig. 

På produktsiden udtrykkerne stor tilfredshed med stabilt og hurtigt internet og som en billig og stabil tv pakke udbyder.