Anmeldelse af

CBB mobil

cbb logo
cbb mobil

CBB er måske det mest populære lavpris mobilselskab i Danmark pt. De blev i 2020 kåret til at have Danmark’s bedste digitale kundeservice. Anmeldelserne på Trustpilot bekræfter dette med en super flot score på 4.8 blandt mere end 24.000 anmeldelser. Med mobilabonnements priser fra kun 19 kr. om måneden bryster de sig tilmed af at tilbyde Danmark’s billigste mobil abonnement, og så kan alle være med. Fri tale og fri data abonnementer ligger på 89, og ja så får man 5G dækning i København og Aalborg og snart også Odense og Århus.

CBB startede i 2000, og blev i 2004 opkøbt af Telenor, de har i skrivende stund 380.000 kunder fordelt over hele landet. CBB benytter sig af Telenor’s netværk, som deler netværk med Telia – de dækker idag 99% af landet. Fra september 2020 tilbyder CBB også 5G til deres kunder. Det kræver køb af en såkaldt 5G klar mobil. Fra 2019 lavede CBB et samarbejde med Power butikkerne, og du kan derfor gå ned og blive betjent fysisk i en butik af en kundeservice medarbejder, der repræsenterer CBB.

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge CBB mobil?

Er du på udkig efter et lavpris mobil abonnement, er CBB absolut en god kandidat. Udover at tilbyde nogle af markedets billigste priser på tale+data abonnementer, er du dækket af et af Danmark’s største og mest dækkende netværk, nemlig Telenor. 
Er du tilmed en af dem, der finder stor tryghed ved at vide at du har Danmarks bedste kundeservice i ryggen (kåret 2020), så er CBB helt sikkert en udbyder, du skal tjekke ud. 

Aktuelle tilbud hos CBB (fri tale og fri data)

CBB tilbyder lige nu markedets billigste fri data + fri tale abonnement for sølle 89 kr. Det er ikke overgået af nogle andre udbydere på markedet (Oister 159 dkk per måned og Eesy 179 dkk per måned).

cbb tilbud fri data og tale

Priser CBB tale of data pakker

19 dkk

per måned

Mest populær

79 dkk

per måned

99 dkk

per måned

119 dkk

per måned

CBB sammenlignet med andre lavpris udbydere

CBB er lidt dyere end prisbaskeren Oister, når det kommer til tale og data pakker, se sammenligning i pristabellen nedenunder. Til gengæld får du i følge en markedsundersøgelse fra 2019 over mobil netværks hastighed og kvalitet på det danske marked en hurtigere netværks hastighed hos CBB end hos Oister fx.  

CBB telenor netværks hastigheder vs 3

CBB’s priser ligger sig tættere op af TDC ejede Eesy, her får en hurtigere forbindelse end på Telenor’s net (som tidligere nævnt er CBB ejet af og køre på Telenor’s netværk). Til gengæld får CBB langt pænere ord med på vejen på Trustpilot end Eesy.
Alt i alt får du gode priser hos CBB (kun overgået af Oister), men altså et hurtigere og bedre dækkende netværk en Oister.

Hvad siger anmeldelserne af CBB på Trustpilot?

CBB får top karakter på Trustpilot. Deres gennemsnitlige score ligger på 4.6 ud af 24.655 anmeldelser, hvilket er ret imponerende, det gør i skrivende stund CBB til topscore på Trustpilot – det er den højeste gennemsnit score nogen mobil udbyder pt har på Trustpilot. Igen bekræftes de fine anmeldelser på Trustpilot af at CBB vandt prisen som havende Danmark’s bedste digitale kundeservice oplevelse i 2020.

De positive anmeldelser går på alt fra pris, til dækning, opsætning og hastighed, men særligt den gode kommunikation, og den søde hjælpsomme og kompetente kundeservice hos CBB bliver fremhævet.