Anmeldelse af

Eesy mobil

eesy logo

Eesy er et spritnyt (startede august 2020) dansk 100 % digitalt mobilselskab ejet af Nuuday, der også ejer Telmore, YouSee, Hiper, TDC erhverv og Blockbuster. Det vil sige de tilbyder tale og mobil bredbånd over TDC’s netværk. TDC dækker hele landet og du får op til hele 200 Mbit-s i 85% af Danmark. Nuuday’s CEO Michael Moyell Juul beskriver i forbindelse med Eesy’s lancering på det danske tele marked, at Eesy er skabt i ønsket om at skabe et lille gennemskueligt mobilselskab uden unødvendige tillægsprodukter. Data og tale og det er det.

De tilbyder Danmark’s billigste abonnement for fri tale (99 dkk per måned) og har 4 data pakker afhængig af hvor meget data du har brug for. Den dyreste data pakke (med fri data) ligger på 179 dkk per måned. Det gør Eesy til et af de billigste fri data abonnementer på markedet, kun overgået af Oister, der tilbyder fri data pakke til 149 per måned.

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Eesy mobil?

Vi anbefaler Eesy som mobil abonnement, hvis du ikke vil bindes af et mobil abonnement. Dvs. du vil have muligheden for at opsige abonnementet fra dag til dag.  Eesy er desuden i vores optik et udmærket valg hvis er på udkig efter en mobil bredbåndsløsning, der kan udgøre din primære internet forbindelse, hvis du har et moderat internet behov, dvs. ikke har brug for at spille tunge spil osv. Eesy bruger TDC’s netværk, der dækker 80% af landet med en 200 Mbit 4G forbindelse. Fra september 2020, vil TDC endda tilbyde 5G net i store dele af Danmark. Fra November 2020 vil du kunne få 5G dækning i 90% af alle dele af Danmark, og det betyder altså du vil kunne opnå hastigheder helt op til 500 Mbit (på sigt op til 1000 Mbit per sekund). Det vil altså sige at du har mobil bredbånd, der svarer til en kabel eller fibernet forbindelse. 

Kort sagt for 179 dkk kan du altså få et udmærket alternativ til en lignende hastigheds bredbåndsløsning.

Hvem egner Eesy mobil sig IKKE til?

  1. Bor du i dele af landet (primært problem i udkantsdanmark, sommerhus områder osv), hvor du ikke har god mobildækning, er Eesy ikke en god løsning, hvis du primært er på udkig efter en mobilbredbåndsløsning.
  2. Har du et minimalt eller slet ikke noget mobil data forbrug, kan du være bedre stillet med et billigere abonnement hos en anden udbyder.

Pris og abonnementstyper

eesy logo

99 dkk

per måned

eesy logo

119 dkk

per måned

eesy logo

139 dkk

per måned

eesy logo

179 dkk

per måned

Hvad siger kunderne om Eesy på Trustpilot?

Eftersom Eesy er klassens nye dreng og kun har et par måneder på bagen i skrivende stund (oktober 2020), har de endnu ikke voldsomt mange anmeldelser liggende på Trustpilot, men de 7 anmeldelser de pt. har liggende giver dem en gennemsnitlig score på 3.4, som er ganske pænt for en ny udbyder. Mens vi har skrevet på denne anmeldelse har vi holdt øje på Trustpilot og særligt de seneste anmeldelser er ovevejende yderst positive, som denne 5 stjerners anmeldelse du ser her til højre.

Overvejende går de positive anmeldelser på lynhurtig internet, højere end hos eksisterende konkurrerende udbydere (helt op til 6 gange højere, som der nævnes i denne anmeldelse). Derudover nævnes af positive aspekter, hurtig opsætning, samt god og grundig kundeservice. I flere anmeldelser nævnes det at kunder er blevet hjulpet igennem med opsætning fra a-z. 

Blandt de mere negative anmeldelser af Eesy på Trustpilot nævnes problemer med at følge data profil på kundernes profilside, samt simkort, der ikke virker.