Anmeldelse af

Fibia bredbånd

waoo logo

Anmeldelse af

Fibia bredbånd

Om Fibia

Fibia var en af de første udbydere af fibernet på det danske bredbåndsmarked og har været på markedet siden 2010.  Fibia var således en af de første udbydere af  af fibernet i Danmark. Fibia var således primusmotorer på at installere infrastrukturen til det fibernet, der dækker størstedelen af Danmark idag.

Fibia er ejet af henholdsvis energiselskaberne, SEAS-NVE, som er Danmarks største energikoncern. SEAS-NVE står blandt andet for der står for mere eller mindre el-distributionen i hele Sjælland og flere af de danske øer. I 2019 opkøbte SEAS-NVE også energi koncernerne Ørsted og Radius. I skrivende stund er Fibia derfor den største udbyder af Fibernet på Sjælland og øerne. Den anden ejer af Fibia er NRGi, som også er et andet af de største energiselskaber i Danmark, der dækker størstedelen af Østjylland. Med Fibia har du dermed et af de største danske energiselskaber i ryggen.

Idag (2022) er det ikke Fibia selv, der leverer bredbånd, men deres datterselskab Waoo (læs også vores anmeldelse af Waoo her). Waoo leverer idag internet til mere end 300.000 husstande og erhvervsvirkomsheder og er i adskillige år i træk blevet kåret som det bedste og mest stabile fibernet i Danmark .

 

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Fibia?

Fordelen ved at vælge Fibia (Waoo) er at du har en bredbåndsudbyder der råder og ejer deres egne fiberkabler og ikke lejer sig ind hos en anden udbyder. Det betyder at du som Fibia kunde ikke oplever at din bredbåndudbyder ikke har kontrol over netværksudfald eller andre tekniske problemer, som de ikke selv kan løse (det er et problem kunder ofte oplever når de køber bredbånd hos udbydere der lejer sig ind på tredjeparts netværk som TDC eller Telenor).  
Derudover er Waoo (Fibia) gentagne år i træk kåret som Danmarks mest stabile fibernet. Anmeldelserne på Trustpilot bekræfter dette, hvor Fibia scorer 4.1 ud af 9940 anmeldelser. Er du derfor til hurtigt stabilt fibernet med en bred dækning (særligt på sjælland), er Fibia et rigtig godt bud.

Du får derudover gratis abonnement hos Waoo den første måned (dvs. du får 7 måneder for 6 måneders pris). 

Hvorfor skal jeg ikke vælge Fibia

Waoo er ikke den billigste bredbåndsløsning sammenlignet med f.eks 1000 Mbit kabel forbindelser. Så er du ude efter at spare penge på dit bredbåndsabonnement, kan du få billige bredbåndsabonnementer (inkl. fiber) fra 198-199 dkk per måned hos følgende udbydere:

Fastspeed

Telenor Maxspeed

Jetnet

Du er bundet til et abonnement hos Waoo i 6 måneder, så ønsker du ikke at være bundet af et abonnement i en længere periode skal du ikke vælge Waoo. 

Fibia priser

Fibia tilbyder 3 forskellige fiber abonnementer. Prisen afhænger primært af hastigheden. Udover hastigheden smækker Fibia også lidt ekstra produkter oven i de dyrere pakker, såsom online harddisk, nyeste hardware og WIFI 6.

Se Fibia’s aktuelle bredbåndsabonnementer herunder:

fibia

Bredbånd

319 dkk

per måned

fibia

Bredbånd

389 dkk

per måned

fibia

Bredbånd

489 dkk

per måned

Fibia brugervenlighed og kundeoplevelse

Fibia leverer en fremragende kundeservice. En af fordelene ved at Fibia ejer deres eget netværk er at de er i stand til at løse tekniske problemer hurtigere end udbydere der lejer sig ind hos andre netværksudbydere. De er af samme grund også i stand til at rådgive og vejlede om tekniske spørgsmål i langt højere grad end andre udbydere. Fibia benytter sig af den nyeste hardware og WIFI teknologi, WIFI 6, og er derfor eksperter i den nyeste bredbåndsteknologi. Er du ude efter en bredbåndsudbydere med ekspertise ud til fingerspidserne vil du virkelig føle dig taget godt af som kunde hos Fibia.

Kundeservice hos Fibia

Fibia kan kontaktes på følgende dage og i følgende tidsrum:

Mandag – fredag: kl. 8.00 – 21.00
Weekend/helligdage: kl. 10.00 – 16.00

Fibia Trustpilot anmeldelser

Fibia får gode anmeldelser af deres kunder på Trustpilot (4.1 ud af 5 stjerner ud af 9.940 anmeldelser).

Af positive aspekter fremhæver kunderne følgende:

  1. Kunderservice
  2. Hastighed
  3. Stabilitet
  4. Oprettelse og teknikker besøg