Fullrate er ejet af TDC og har været på bredbånd markedet siden 2005. Fullrate er en af de største udbydere af internet, telefoni og tv løsninger på det danske marked. De tilbyder en bredbåndshastighed helt op til 1000 Mbit/s via fibernet. De ligger i toppen, når vi snakker kundetilfredshed og kundeloyalitet på Trustpilot og lignende anmeldelsessider og tilfredsheden dækker over alle deres produkter. Derudover er kundeservicen også en af de positive ting, der fremhæves hos Fullrate. Vi kan kun bekræfte at Fullrate har måske Danmarks sødeste kundeservice. De har fået lidt hug med på vejen fra deres kunder fra det seneste grundet Fullrate’s seneste prisstigning, men på trods af deres seneste prisstigning er de stadig blandt de billigste på markedet med særdeles konkurrence dygtige priser, hvis du f.eks. sammenligner med hvad andre bredbåndsudbydere tager for en 500 Mbit/s forbindelse.

NummerFordeleUlemper
1Sød, hjælpsom og meget hurtigsvarende kundeserviceFullrate tager 99 kr for tilsendelse af router til nye kunder
2God dækning selv i udkantsdanmark6 måneders binding på et bredbåndsabonnement (dette er dog efterhånden markedstandart)
3Nem og overskuelig hjemmeside
4Ingen oprettelsesgebyr
5Markedets bedste priser på fibernet

Hvorfor skal jeg vælge Fullrate?

Fullrate, som internet udbyder er for dig, der gerne vil have en hurtig (helt op til 1000 Mbit/s) og stabil internetforbindelse, og går efter en bredbåndsudbyder, hvor det er er nemt og fleksibelt at komme i kontakt med kundeservice, som er hjælpsomme og tålmodige. Derudover udmærker Fullrate sig ved at tilbyde betragtelige rabatter hvis du samler mobil bredbånd og almindeligt bredbånd hos dem. Er du erhvervskunde tilbyder de fibernet helt op til 1000 Mbit. Der er den højeste hastighed, du pt. får på markedet, til 449 dkk (det er en yderst billig pris, mange andre udbydere tager samme pris for en 500 Mbit/s forbindelse).

5 forskellige Fullrate bredbåndspakker

Lær mere

Fullrate tilbyder 5 forskellige internet hastigheder og dermed 5 forskellige abonnementspakker. Den billigeste pakke ligger på 249 dkk/måned – for den pris får du 25 Mbit/s download hastighed. Den Hurtigste pakke ligger til 449 dkk/måned. Her får du 1000 Mbit/s download hastighed. Vær opmærksom på at den hastighed, der er angivet for Fullrate’s internet pakker, er hastigheden for download. Upload hastigheden er væsentligt lavere. Upload hastighed er dog af ubetydelig faktor for de fleste almindelige internetbrugere. Alle pakker tilbydes uden oprettelsesgebyr.

25 Mbit/s (for 1-2 personer i husstanden)

Fullrates mindste pakke giver dig 25 Mbit/s. Den koster 249 kr per måned. I dagligdagen for en almindelig husstand med 1-2 personer, og med et moderat internetforbrug, kan du fint klare dig med 25 Mbit. Et moderat forbrug dækker over almindelige internet aktiviteter, som at tjekke mail og nyheder. Samt at streame almindelige HD film og serier på Netflix. Er i en større familie, der sidder på nettet samtidigt, kan I få problemer med en 25 Mbit forbindelse.

50 Mbit/s (1-4 personer i husstanden)

Den næste pakke, dobler op på hastigheden, så du får 50 Mbit og så koster den faktisk kun 20 kr mere end den billigeste. Her skal du betaler 269 dkk/måned. Her behøves du ikke bekymre dig, hvis I er en hel familie på op til 4 personer. Kun i det tilfælde, hvor I har nogle meget tunge aktiviteter. F.eks. hvis mere end én spiller tunge computerspil på nettet, kan det komme til at knibe med de 50 Mbit.

100 Mbit/s (1-6 personer i husstanden)

Fullrates næste pakker giver dig 100 Mbit bredbåndsforbindelse. Denne pakke koster 319 dkk/måned. 100 Mbit er en meget hurtig internet forbindelse. Her er du dækket godt ind hvis du er en større familie med 3-4 børn, hvor alle i familien skal bruge internettet samtidigt fra forskellige devices.

500-1000 Mbit/s (fibernet – for virksomheder)

For 399 dkk om måneden får du en 500 Mbit forbindelse via Fibernet. Når vi kommer op på de 500 Mbit er der tale om lynhurtigt internet. Vil du helt op på 1000 Mbit/s, hvis du driver en større virksomhed, der skal køre på det samme bredbånd. 1000 Mbit/s koster 449 dkk/måned, hvilket pt. er et billigste på markedet for så høj en hastighed. Denne type hastighed, er for dig der enten arbejder på nettet, dvs. skal bruge nettet til downloading og uploading af filer, eller hvor I er flere end 6 ansatte, der arbejder på nettet på samme tid, eller du på anden måde har brug for et internet, der på ingen måde svigter uanset hvilke aktiviteter du har.

Hvad siger kunderne om Fullrate på Trustpilot?

Fullrate scorer samlet set 3 ud af 5 stjerner på Trustpilot ud af 17.885 anmeldelser. De positive anmeldelser dominerer, som vi har vist et udpluk af herunder:

De mindre positive anmeldelser går primært på prisstigninger Fullrate har lavet tidligere.