Anmeldelse af

Hiper
internet & tv

Hiper trustpilot anmeldelse
Hiper Bredbånd priser
Hiper gratis oprettelse

Kort og godt om Hiper

 
Hiper er en internetudbyder, der har små 5 år på bagen. Det blev stiftet i 2015 af tidligere Fullrate direktør, Stig Myken. Idag ejes Hiper af TDC koncernen, som opkøbte selskabet i 2018.
 
Hiper tilbyder 3 forskellige former for bredbåndsløsninger:
 
  • Via telefonstik
  • Via bredbånd
  • Via kabel-tv

Deres bredbåndsabonnemenrer ligger mellem 259 kr til 289 kr om måneden for deres 1000 MBs fibernet.

Hiper kundeanmeldelser

hiper trustpilot

Hiper har hele 5.476 anmeldelser på Trustpilot i skrivende stund (2020)  og sammenlignet med andre bredbåndsudbydere på markedet,  har de en af de højeste score på Trustpilot. Hele 72% har vurderet Hiper fremragende som internetudbyder. Det er særligt Hiper’s kundeservice, der fremhæves som både professionel, hjælpsom og tilgængelig. 

Gennemgang af Hiper’s 3 bredbånds abonnementer

Modsat andre bredbåndsudbydere har Hiper et enkelt og overskueligt abonnementsystem med 3 bredbånd pakker fordelt over 3 forskellige hastigheds spektre.

Det der afgør, hvor hurtigt net du får, er hvor tæt du bor på f.eks. en telefon mast, hvis du vælger internet over telefonstikket.

Som noget helt unikt får du altid gratis oprettelse hos Hiper, uanset hvilken hastighed eller opkobling du vælge.

 

1. Hiper’s billigste bredbånd via telefonstikket

Den billigeste bredbåndsløsning hos Hiper koster 259 kroner om måneden. Denne pakke dækker over Hiper’s “langsomste” net, som forbindes via dit telefon stik. Her kan du opnå en internet hastighed fra mellem 10 og 100 Mbit. Afhængigt af hvor langt du bor fra en telefoncentral. Bor du f.eks. på landet kan din bolig været forbundet til en telefoncentral langt væk, og du vil kun kunne opnå en langsommere forbindelse.
Du kan tjekke hvor hurtig en forbindelse du kan opnå via telefonstikket ved at klikke på linket herunder:

Vælger du Hiper’s billigste bredbåndsabonnement via telefonstikket, så får du automatisk en  høj kvalitets router med i købet, fra Zyxel. som både kan understøtte 2,4GHz og 5GHz. Du kan også bruge en eksisterende router, hvis du foretrækker dette.

2. Bredbånd via Kabel-TV

Nummer to bredbåndsløsning som Hiper tilbyder koster fra 259 kroner for 100 Mbit internet og 289 kroner om måneden fra mellem 300Mbit og 1000Mbit. Hiper lover automatisk at opgradere dig til deres 1000Mbit fibernet uden merpris, hvis du har adgang til fiberkabler i dit hjem.
Du kan se en prisoversigt på deres kabel-tv bredbånd herunder:

259 dkk

per måned

Mest populære

289 dkk

per måned

289 dkk

per måned

3.  Bredbånd via fibernet

Den sidste bredbåndsløsning hos Hiper er deres bredbånd via TDC’s optiske fibernet kabler.I visse dele af landet, som ikke er dækket af TDC’s fibernet, er priserne en anelse højere for bredånd via Fibernet. F.eks. løber prisen i visse dele af Nordjylland op på 498 kr 1000 Mbit fibernet over det lokale el-selskabs kabler. Igen følger ny router med gratis ved oprettelse af bredbånd via fibernet.

Priserne er som du ser herunder:

289 dkk

per måned

Mest populære

359 dkk

per måned