jetnet bredbaand

Anmeldelse af

Jetnet bredbånd

Bag JetNet står ejerne af Fastspeed, der satser hårdt på det allermest prisbevidste bredbåndklientel, der ikke har behov for den store hjælp med opsætning eller teknisk bistand. De lover Max bredbåndshastighed fra 199 kr./md.  

Administrerende direktør hos Fastpeed sammenligner JetNet med Ryan Air inden for bredbåndsmarkedet, og beskriver missionen med JetNet som et “…et rent, råt bredbåndsabonnement til den selvhjulpne kunde, som kan klare sig uden kundeservice…”

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Jetnet?

Er du nogenlunde selvkørende, har ikke brug for den store indkøring samt stort behov for kundeservice, og har tidligere erfaring med at sætte bredbånd op, og går efter et så billigst som muligt bredbåndsabonnement, så er JetNet den rigtige løsning. Husk at JetNet selvfølgelig har kundeservice, der er åbent for telefonerne alle ugens dage mellem 9-15.00. 

Hvorfor skal jeg ikke vælge Jetnet

  1. Hvis du bor i andelsbolig forening kan du som udgangspunkt ikke som individuel kunde vælge Jetnet, hvis din andelsboligforening forening benytter sig af en anden bredbåndsudbyder.
  2. Hvis du i områder af landet, som ikke er dækket af TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber (som er de netværk Jetnet benytter sig af), kan du i skrivende stund ikke få bredbånd hos JetNet.
  3. Som vi indledningsvist var inde på er JetNet et lavpris produkt, og med markedets billigste pris på bredbånd. Det kommer på bekostning af at Fastnet har valgt at skrue ned på udgifterne på kundeservice og det forventes at du er nogenlunde selvkørende mht. opsætning. Det vil sige, er det første gang du skal sætte bredbånd op, er Jetnet måske ikke den ideelle løsning for dig.
  4. Jetnet har en 6 måneders bindings politik, så vil du ikke bindes for 6 måneder til en bredbåndsløsning, skal du ikke vælge Jetnet, men f.eks Telenor MaxSpeed, der som en af de eneste bredbåndsudbydere tilbyder bredbåndsabonnement udenbinding. Det kan f.eks. være dig, der står til at skulle flytte eller bare ikke kan lide følelsen af at være bundet af et abonnement til en ny bredbåndsudbyder du ikke har kendskab til.

Pris og abonnementstyper for bredbånd

jetnet bredbaand

Bredbånd

199 dkk

per måned

Kundeservice hos JetNet

Selvom vi lagde ud med at nævne at en af grundende til at Fastspeed’s ejere har kunne skrue priserne helt i bund med JetNet bredbånd løsningen, er at der er blevet skåret ned på blandt andet kundeservice, betyder det ikke at JetNet overhovedet ikke tilbyder kundeservice. Det gør de selvfølgelig. Under vores test blev vi hjulpet indtil problemet var løst af en sød og teknisk kompetent service medarbejder. Dér hvor der bliver skåret på JetNet’s kundeservice er det tidsrum de tilbyder kundeservice i, samt at du ikke kan ringe direkte til
JetNet tilbyder kun kundeservice i dagtimerne, hvor de fleste på hverdage er på arbejde og derfor måske ikke lige har tiden til at snakke med kundeservice. Det har JetNet heldigvis taget højde for, så de også tilbyder kundeservice lørdag og søndag. 

JetNet tilbyder kundeservice alle dage mellem:

10:00 – 15:00
 
Hvis du vil snakke telefonisk med kundeservice skal du udfylde en form og en kundeservice medarbejder vil ringe dig op. Her er det at man kan mærke at der er skruet ned for antallet af kundeservice medarbejder. Da vi testede JetNet gik der 2 timer før vi blev ringet op.

Hvad siger kunderne
om JetNet på Trustpilot?

Da JetNet er helt nye på markedet har de endu ikke fået mere end 2-3 anmeldelser på Trustpilot. Vi vil opdatere løbende her i anmdelsen.