Anmeldelse af

Kviknet internet

Lille fynske Kviknet har knap 7 år på bagen inden for bredbåndsmarkedet med hovedsæde i Odense er lynhurtigt blevet en yndling blandt de danske internet forbrugere. Anmeldelserne på Truspilot taler for sig selv. Med en gennemsnitlig score på 4.4 kan Kviknet bryste sig af at være blandt de bedst rangerende bredbåndsudbydere på det danske marked. Med gennemskuelig abonnements og oprettelses procedure og deres altid søde og venlige kundeservice på syngende fynsk (som rent faktisk er til at få fat på uden man skal vente i telefonkø), forstår vi godt hvorfor flere og flere danskere er skiftet fra de større udbydere til lille Kviknet. 

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Kviknet?

Udover at Danmark’s mest tilfredse kunder, er Kviknet for dig, der ikke vil købe dig ind på alverdens stream tjenester, lydbogsabonnementer, og hvad har vi, men udelukkende er ude efter en simpel og billig internetløsning. 

Kviknet er 100 procent danskejet, og holder som tidligere nævnt til i Odense, hvor deres hovedkvarter ligger. 

Kviknet tilbyder internet via TDC’s kobbernet, som i øvrigt størstedelen af alle andre danske bredbåndsudbydere, der tilbyder internet via ADSL kobber kabler. Fordelen ved at vælge Kviknet frem for andre bredbåndsudbydere, er at Kviknet’s priser er over ordentligt konkurrence dygtige. De er pt. de billigste på markedet. Se en sammenligning Kviknet og de 2 andre billigste bredbåndsudbydere på det danske marked herunder. Vi har sammenlignet de totalt set billigste abonnementer på markedet. 

Kviknet pris sammenligning

Trustpilot
4.4/5
kviknet

0 dkk

første 3 måneder

Trustpilot
3/5
3 logo

230 dkk

per måned

Trustpilot
3.6/5
telenor maxspeed logo

249 dkk

per måned

Hvorfor skal jeg ikke vælge Kviknet?

Du skal ikke vælge Kviknet, hvis du 1) ikke vil bindes af den 6 måneders bindingsperiode på deres bredbåndabonnementer eller 2) bor i et område, hvor du har mulighed for at få fibernet. Bor du i et fibernet område
kan du pt. få fibernet hos Fastspeed for 249 dkk per måned, der er billigere end Kviknet’s billigeste fiberabonnement på 299 dkk per måned. 

Dækker Kviknet i udkantsområder?

Ja du kan få Kviknet også selvom du ikke bor i en af de større danske byer. Det er dog ikke sikkert du kan opnå maximalt internet hastighed. Herunder ser du et eksempel på hvilken hastighed, der typisk kan opnås med Kviknet i mindre byer eller forstadsområder.

kviknet i udkantsområder

Bor du i et ydreområde i Danmark og ikke kan opnår hastigheder over 70-100 Mbit, har Kviknet en løsning for dig. De kalder det ’’Pair Bonding’’, som er er metode hvor man lægger to internet forbindelser sammen.  En anden løsning Kviknet tilbyder er, at du kan leje en Wifi Booster. Begge løsninger koster ekstra 50 kroner om måneden oven i dit almindelige Kviknet abonnement.

Pris og abonnementstyper

kviknet

219 dkk

per måned

kviknet

299 dkk

per måned

kviknet

319 dkk

per måned

Aktuelle tilbud hos Kviknet

I sommeren 2020 får du lige nu følgende velkomsttilbud:

kviknetbanner

Kunderservice hos Kviknet

 

Kviknet’s kundeservice er an af de absolutte fordele ved kviknet,  vil vil fremhæve. Mere venlige, engagerede og lydhøre kundeservice medarbejdere skal man lede efter.

Vi ringede til dem med 3 forskellige problemer og oplevede hver gang at blive lyttet til, og i det ene tilfælde hvor problemet ikke kunne løses via teledon, oplevede vi at få en service teknikker ud i løbet af 24 timer.

De kan kontaktes på alle hverdage mellem 12-17:

Telefon: 88 44 11 12

Hvad siger anmeldelserne af Kviknet på Trustpilot?

Kviknet får 4.4 ud af 5 stjerner 

Anmeldelser fra Trustpilot

Efter at have været kunde i mere end 6 måneder med fantastisk kunder support hos Kviknet, fandt jeg ud af, at Kviknet tilbyder endnu bedre hastighed, end jeg havde i forvejen - 3 gange hastigheden til samme pris. Jeg kontaktede kundeservice og deres super venlige kundeservice medarbejder Morten opgraderede mig straks til den bedste tilgængelige internet hastighed.
Peter Kolind
Har været Kviknet kunde siden 2017, og hr været særdeles tilfreds, undtagen når TDC-udekablet brød. Her oplevede jeg at de var i stand til at lynhurtigt at sende en teknikker ud. Prisen er god, og al kommunikation med Kviknet har været venlig og let forståelig.
Xiaolang Wang
MSC i statitstik AAU
Hurtig opsætning (som er gratis), pålideligt og billigt bredbåndsløsning. De minimerede endda omkostningerne ved mit månedlige intern abonnement et par måneder efter at have skiftet til Kviknet fra min gamle udbyder. Kviknet er overordnet set den bredbåndsudbyder jeg har været mest tilfreds med.
Jesper Maaholm
Miljømedarbejder