Anmeldelse af

Lebara mobil & mobil bredbånd

(opdateret  2023)

Lebara er en del af det engelske teleselskab Lebara Group og har eksisteret siden 2001. De kom til Danmark i 2005, hvor deres Danske afdeling ‘Lebara Danmark’ holder til på Bådehavnsgade i København. 

Lebara tilbyder en lang række af fleksible mobil og data abonnementer uden binding fra kun 19 kr per måned (hvilket pt. gør Lebara til Danmark’s billigste mobilselskab), som de tilbyder på Danmarks største og mest stabile netværk, nemlig Telia/Telenor’s netværk.
 

Lebara's priser på mobil tale & data pakker

Mobil & Data

19 kr

per måned

Mobil & Data

49 kr

per måned

Mobil & Data

59 kr

per måned

Mobil & Data

79 kr

per måned

Mobil & Data

99 kr

per måned

Lebara's priser på mobil bredbånd

Mobil & Data

49 kr

per måned

Mobil & Data

99 kr

per måned

Mobil & Data

199 kr

per måned

Mobil & Data

299 kr

per måned

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Lebara?

Lebara er er ubestridt Danmark’s billigste mobilselskab. Deres billiste tale og data pakke starter på 19 kr om måneden for 5 timer’s tale og 5 GB data. Til sammenligning tager Oister mobil 49 kr om måneden for den samme pakke. 
Lebara er desuden et godt valg, hvis du ikke ønsker at være bundet til et mobil abonnement. Alle Lebara’s abonnementer er uden binding. Det vil sige, du kan til en hver tid opsige dit abonnement. Blandt andet derfor er der rigtigt mange udenlandskdanskere, der benytter sig af Lebara, da de tilbyder fleksible abonnementsordninger, du kan starte og stoppe, når det passer dig.
I alle Lebara’s abonnementer er desuden inkluderet fri tale og data til mere end 60 lande, det gælder for følgende lande:

EU, USA, Brasilien, Indien, Kina, Australien, New Zealand, Vietnam og Thailand.

Du kan desuden både vælge en abonnementsordning og en tank op ordning hos Lebara. Du kommer igang hos Lebara enten ved at bestille et simkort direkte hos Lebara, som de sender med posten eller du kan gå ned på din lokale tankstation, kiosk eller Seven Eleven, og købe et simkort. Køber du Simkortet i en fysisk butik følger der automatisk forudindbetalt data og tale på kortet. Det vil praktisk taget sige, dit Simkort er gratis, oprettelsen er gratis, du køber slet og ret en taletidspakke. Køber du dit simkort i en kiosk eller butik, skal du dog være opmærksom på at du kan vælge mellem 3 startpakker, hvor den billigste ligger på 99 kr. med inkluderet 10 timers tale og 10 GB data (Det vil sige ikke de samme fordelagtige priser som du kan vælge imellem, hvis du bestiller dit simkort online. Derfor hvis du har muligheden og kan vente et par dage til dit simkort kommer med posten, så bestil dit Simkort online istedet, her kan du starte med deres 5GB data og 5 timers tale for 19 kr om måneden, som er en noget mere fordelagtig pris. 

Bindingsperiode og opsigelsesvarsel hos Lebara

Der er ingen kontrakt, opsigelsesvarsel eller bindingsperiode hos Lebara. Det vil sige, du starter dit abonnement og stopper det, som det passer dig. Bestiller du f.eks. 5GB data og 5 timers tale abonnementet hos Lebara, kan du vælge at tilmelde dig automatisk fornyelse. Hvilket vil sige abonnementet fornyes automatisk. Du kan også fravælge automatisk fornyelse, hvilke betyder at dit abonnement automatisk udløber, når du er færdig med at bruge din data og taletid. Du skal herefter manuelt  fornye dit abonnement, hvis du ønsker at bruge mere tale og data. Det vil sige det fungerer praktisk talt som en tank op ordning. , 

EU roaming vilkår

Der er inkluderet EU-roaming i alle abonnementerne fra Lebara, men de går kun op til 5GB på deres største data pakke. Har du brug for en højere mængde data, er Lebara ikke det ideelle valg. Her finder du bedre pakker med mere EU roaming inkluderet hos f.eks. CBB og Oister.

Oprettelsespriser

Der er ikke nogen oprettelsesgebyrer hos Lebara. Dit simkort er gratis, hvadenten du bestiller det online eller køber det i en fysisk butik. 

Oplevelse med Lebara's kundeservice

Kundeservicen hos Lebara fungerer helt simpelt. Der er een måde at kontakte dem på. Det er telefonisk. Lebara kan kontaktes alle hverdage mellem 8-16 og fredag mellem 8 og 15 på
telefon 50 10 10 10.

Vi kan kun bekræfte de fine anmeldelser hos Trustpilot. Kundeservicen hos Lebara er sød og hjælpsom. Vi havde lidt start problemer med at aktivere et vores SIM kort, og vi fik kyndig og effektiv vejledning over telefonen af en kompetent og venlig kundeservice medarbejder. 
Det eneste kritikpunkt vi kan komme med, er at der ikke er muligt at komme i kontakt med nogen i aftenstimerne. 

Hvorfor skal jeg ikke vælge Lebara?

Lebara har alle fordelene for dig, der har et lavere til moderat tale og data forbrug. De fleste med et gennemsnitligt privat forbrug har i virkeligheden ikke brug for mere end de 100 timers tale om måneden, som den højeste pakke går op til.
Når det kommer til data forbrug ligger den højeste tale og data pakke lige såvel på 100 GB data, hvilket også er tilstrækkeligt til de flestes forbrug. 
Men har du et meget højt forbrug eller bruger du din mobil i arbejdsøjemed kan Lebara’s tale og data abonnementer komme til kort, og du vil evt. have større glæde at et fri data-fri tale abonnement, som du f.eks. finder hos Oister.  

Hvilke anmeldelser får Lebara
på Trustpilot?

Lebara får rigtige pæne anmeldelser med fra Trustpilot. De har i skrivende stund en gennemsnitlig score på 4.4 ud af 1696 anmeldelser. Det er en høj score sammenlignet med andre mobil selskaber på det danske marked. 

Lebara får ros med på vejen for deres billige mobilløsning og deres gode og hjælpsomme kundeservice.

Trustpilot anmeldelse af Lebara
Anmeldelser af lebara trustpilot september 2021