Anmeldelse af

Oister tale og data pakker

Anmeldelse af

Oister tale og data pakker

Oister tilbyder Danmarks billigste mobil bredbånd, og har tilmed fri data pakker, der også dækker EU.

Oister er ejet af Hi3G Danmark Aps – også kendt som 3 internet, og er udelukkende en online virksomhed, dvs. de har ingen fysiske butikker. Al kundeservice er således online. Oister tilbyder forskellige mobiltele og bredbåndsprodukter, der alle bruger 3’s netværk.

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Oister?

Du skal vælge OiSTER som mobil bredbånd udbyder, hvis du bor uden for de større danske byer, hvor du ikke er dækket af fibernet eller andre af de større stationære bredbåndsudbydere. Du skal også vælge OiSTER, hvis du flytter meget rundt, pendler, eller ikke har fast bopæl eller af andre grunde har brug for at have et godt hurtigt bredbånd lige ved hånden.

Er du pendler og har brug for et wifi til toget, bussen eller bilen, kan du nemlig med fordel få en mobil eller usb router fra OiSTER, du nemt kan plugge i din computer, og frit surfe over lynhurtigt 3-4G, på vej til og fra arbejde.

Grunde til ikke at vælge Oister

OiSTER er som sagt en del af 3, og bruger 3’s netværk. 3 er kendt for at være rigtige stærke på 3G dækningen, men der er længere mellem dækningen af 4G (inkl.5G) master og du får derfor ikke Danmark’s hurtigste internet, hvis du vælger OiSTER.

Priser og produkter hos Oister

Bredbånd via mobil router

229 dkk

per måned

Mobil pakker hos Oister

49 dkk

per måned

Mest populær

59 dkk

per måned

79 dkk

per måned

159 dkk

per måned

Hvad siger kunderne om Oister på Trustpilot?

Oister scorer en ganske pæn 3.8 i gennemsnit på Trustpilot, og har overvejende pæne anmeldelser fra størstedelen af deres kunder. Størstedelen af Oister’s negative anmeldelser går overvejende på deres kundeservice og ikke på kvaliteten af deres produkt. En del af de dårlige anmeldelser går også på deres prissætningen for tale og data uden for EU, samt et meget højt data gebyr, hvis du overstiger din månedlige data pakke.