Billigste danske tv og streaming pakker 2022

viaplay logo
Trustpilot
1.3/5

119 dkk

per måned

via

waoo logo
Trustpilot
3/5

149 dkk

(spar 29 dkk)

per måned

via

telmore logo
Trustpilot
4.5/5

249 dkk

(spar 27 dkk)

per måned

via

waoo logo
Trustpilot
3.6/5

249 dkk

(spar 27 dkk)

per måned

via

waoo logo
Trustpilot
1.5/5

429 dkk

per måned

Måske er du allerede en af dem, der har sagt din almindelige tv-pakke op fra antennelaget op, og istedet er gået over til streame serier, film og tv on-demand.

De fleste af os lever idag et fortravlet liv, hvor tv underholdning skal passe ind i vores skema og ikke omvendt. Hvem er lige tilfældigvis hjemme torsdag aften kl. 20:00 til at se yndlings serien på tv2. Den traditionelle tv pakke løsning fungerer ganske enkelt ikke længere. Med Netflix indtog på det danske marked efterfulgt af CMore, Hulu og HBO, for blot at nævne et udpluk af de utallige streamingtjenester, der efterhånden findes på det danske marked, har de traditionelle tv kanaler simpelthen svært ved at følge med. Det har flere af de danske traditionelle tv kanaler allerede fundet en løsning på, f.eks. tilbyder Kanal4 (Dplay), TV3 (Viaplay), DR og TV2 (Tv2play) alle streaming tjenester i form af streaming apps til både iphone, Android og desktop.

Hver streaming tjeneste har specialiseret sig i hver deres type af underholdning. Så for at vælge den rigtige streaming tjeneste, bør du vælge efter hvilken type af underholdning, du benytter dig mest af. Er du f.eks. mest interesseret i nyheder eller dokumentar programmer, eller går du efter binge-værdige tv-serier eller underholdende reality shows. Herunder har vi listet de forskellige stream tjenster og gennemgået abonnement’s priser, og hvad du får for pengene.

 

Tv2 play

Er du også vild med ‘landmand søger kærlighed’, ‘vild med dans’, ‘Toppen af Poppen’,  og alle de andre gode programmer fra Tv2, så er Tv2 Play måske noget du bør investerer i.  Du får alle tv’s programmer, som du finder i TV2’s almindelige tv pakke og du kan vælge mellem om du vil se TV2 live eller vil streame deres programmer on-demand på dine præmisser, når du har tid. 

Basis pakken starter på sølle 39 kr om måneden, hvis du ikke har noget imod at få reklamer med. Ellers ser deres priser således ud:

  • Basispakken med reklamer koster: 39 kroner om måneden.
  • Basispakken uden reklamer koster: 79 kroner om måneden.
  • Hele pakken med reklamer koster: 99 kroner om måneden.
  • Hele pakken uden reklamer koster: 139 kroner om måneden.

Få tv2 Play som en del af Waoo's tv pakker og spar hundrede vis af kroner hver måned!

Viafree

ViaFree er TV3’s gratis streaming tjeneste. Og her er det de danske reality shows, der præger programfladen. Er du vild med Linse Kessler og Geggo fra Familien på Bryggen eller Luksusfælden, så er det Viafree streaming app’en du skal downloade. App’en er gratis til gengæld betaler du prisen i form af 5 minutter lange reklamer hver 10. minut i løbet af hvert program, hvilket er lidt trættende.

 

Viaplay

Viaplay er en streamingtjeneste under Nordic Entertainment Group, der blandet andet også ejer TV3 og Viafree. Viafree tilbyder et kæmpe udvalg af både danske film og  Hollywood Blockbuster film, stjernespækkede serier, både danske og udenlandske. Men først og fremmest tilbyder de Danmark’s største udvalg af sportsrettigheder, fra Champions League, Premier League, Super Ligaen, UEFA Cup, Formula 1, Bundesligaen, NFL og meget andet. Hele Viaplay’s Sports, serie og film udvalg kan streames på demand, online and offline. Se et udvalg af deres serie, film og sports kampe herunder, samt priser:

viaplay logo

119 dkk

per måned

Mest populære

viaplay logo

449 dkk

per måned

viaplay logo

549 dkk

per måned

Allente

Allente ejes af Telenor og Nordic Entertainment Group og er en sprit ny tv- og streaming udbyder på det danske marked. De har eksisteret siden 2020 og er et resultat af fusionen mellem Canal Digital og Viasat. De tilbyder tv pakker via satelit og parabol.  Til alle tv pakker kan tilkøbes on-demand streaming tjenester som eksempelvis HBO Max og Viaplay Film.