2023 tilbud:

Maxspeed for 135 kr per måned!

Anmeldelse af

Maxspeed bredbånd (fra Telenor)

Opdateret 2023

maxspeed telenor

Anmeldelse af

Maxspeed bredbånd (fra Telenor)

Hvad er Max speed fra Telenor?

MaxSpeed er det norske teleselskab Telenor’s nye bredbåndspakke.
Telenor lover en max hastighed på op til 2500 Mbit/s(!) om måneden uden binding og tilmed med 30 dages tilfredsgaranti. Telenor har dermed meldt sig ind i kampen om at score titlen som et af de hurtigste bredbåndsabonnementer på markedet. Det lykkedes de med og formår at tilbyde et af markedets billigste abonnements priser (269 kr per måned for op til 1000 Mbit/s kabel forbindelse) uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det understreger deres flotte score på Trustpilot, hvor de beviser at de tilmed kan bryste sig af at have markedets mest tilfredse kunder.

Fordele og ulemper ved Maxspeed

Hvorfor skal jeg vælge MaxSpeed bredbånd fra Telenor?

 1. Du ønsker kun bredbånd
  Du skal vælge Telenor’s MaxSpeed bredbåndsløsning, hvis du er på udkig efter et lynhurtigt bredbånd til en billig abonnementspris uden at du behøves købe dig ind på alle mulige dyre tv pakker, hvilket ofte er tilfældet hos andre udbydere, som tilbyder 1000 Mbit forbindelser over dit kabelnet til gengæld for at du køber dig på en dyr tv pakke med en masse kanaler, du ikke har brug for.
 2. Du har skiftende bopæl og vil ikke bindes til et abonnement
  Som den eneste udbyder på det danske bredbåndsmarked pt. tilbyder Telenor deres MaxSpeed uden 6 måneders binding. Det vil sige, du kan til hver en tid opsige det. Det er et ret fantastisk tilbud synes vi faktisk, særligt taget i betragtning af, at Telenor også tilbyder gratis router, gratis installation og gratis oprettelse. Det vil sige, at Telenor betaler for både router, teknikker besøg og installering, også selvom du måske skulle beslutte at opsige dit abonnement efter den første måned.
 3. Du ønsker ikke at være bundet til et abonnement i de typiske 6 mdr, som andre bredbåndsudbydere typisk binder dig til. Hos Telenor kan du opsige dit abonnement når som helst.
 

Hvorfor skal jeg ikke vælge bredbånd hos Telenor?

Som det sædvanligvis er med bredbånd via kabelnet, afhænger den faktiske hastighed, du kan opnå af, hvor langt du bor fra den nærmeste tv mast. Bor du derfor ude på landet eller i andre udkantsområder, er Telenor’s internetløsning ikke nødvendigvis den rigtige løsning. Her vil du muligvis få mere glæde ud af en mobil router, som 3 internet til hjemmet f.eks. tilbyder.

Max speed bredbånd priser

Der er 4 pakker hos Max speed og den ligger fast på 269 kr per måned uanset om du vælger en af de 2 fiber pakker eller deres 2 kabel pakker. I alle pakker får du automatisk den højeste hastighed, som er mulig på din adresse, men betaler du for en pakke der lover 300 Mbit er du garanteret en minimumshastighed, som ligger omkring max hastigheden (max -100 Mbit, dvs. betaler du for 300 Mbit, skal Telenor leverer minimum 200 Mbit på din adresse, eller betaler du for 1000 Mbit skal de leverer minimum 900 Mbit). Det første du skal gøre er at finde ud af om du har mulighed for at få Telenor og hvilken hastighed du har mulighed for på din adresse, ved at besøge Telenor via linket nedenunder.

Telenor Maxspeed logo final pos
Trustpilot logo
3.9/5

Kabel
300 Mbit/s

135 dkk

Telenor Maxspeed logo final pos
Trustpilot logo
3.9/5

Kabel
1000 Mbit/s

135 dkk

Telenor Maxspeed logo final pos
Trustpilot logo
3.9/5

Fiber
200/200-1000/1000 Mbit/s
(afhænger af netværk på adressen)

135 dkk

Telenor Maxspeed logo final pos
Trustpilot logo
3.9/5

Fiber
2500/2500 Mbit/s

549 dkk

Kunderservice

En af de mange fordele ved at vælge Telenor, er at de tilbyder kundeservice 16 timer om dagen, 6 dage om ugen. De er med andre ord super tilgængelige. Da vi testede deres kundeservice, kom vi igennem i løbet af få minutter, og talte med en super kompetent og venlig kundeservice medarbejder. Telenor’s kunderservice kan kontaktes alle hverdage på telefon 72 100 100 i følgende tidsrum:

 • mandag til lørdag mellem 7.00-23.00

Maxspeed på Trustpilot - hvad siger kunderne?

Telenor får samlet set 3.9 ud af 5 stjerner ud af 28.333 anmeldelser på Trustpilot og de scorer derfor den overordnede vurdering ‘god’ på tværs af alle Telenor’s produkter.
Det er således ikke en score, der specifikt afspejler kundernes tilfredshed med deres bredbåndsprodukt Maxspeed, men i højere grad går størstedelen af anmeldelserne faktisk på Telenor som teleudbyder.
Dykker du ned i anmeldelserne ser du faktisk at de anmeldelser, der specifikt forholder sig til deres MaxSpeed bredbåndsløsning får de også gode anmeldelser med på vejen her. De gode anmeldelser går på servicen fra Telenor, teknikker besøg og hastighed. De mindre gode anmeldelser kritiserer Telenor for ikke at kunne leverer deres max hastighed på 2500 Mbit eller noget tæt på denne hastighed. Her svarer Telenor tilbage at max hastigheden er afhængig af ens adresse og afstanden til coax eller fiber kablen på adressen. Du kan tjekke hvilken hastighed der kan opnås på din adresse ved at besøge Telenor i linket herunder:

Maxspeed FAQ

 1. Sæt din router til
  Skru forsigtigt coax-kablet på routeren.
 2. Tilslut routeren til dit tv kabel.
  Skru forsigtigt den anden ende af coax kablet til dit tv stik. 

 3. Sæt strøm til routeren og tænd den.

 1. Find først dit netværksnavn og default password ved at kigge på bagsiden af routeren. Dit password er angivet under ‘WPA passphrase’.
 2. Åbn din computer/tablet/mobil
 3. Find dit Telenor netværk ved at søge efter  dit netværksnavn, som du fandt på bagsiden af din router.
 4. Indtast dit password (fra bagsiden på dit router)
 5. Aktiver dit wifi på mitwifi.dk (du finder aktiveringskode og kontonummer i din velkomst email fra telenor.

Maxspeed Telenor’s bredbånd koster 269 kr om måneden for alle deres abonnementer. Du får automatisk for denne pris den højeste hastighed, der kan opnås på din adresse.  Da du kan opsige dit abonnement når som helst hos Telenor, er du ikke forpligtiget til at fortsætte dit abonnement efter tilbudsperioden. 

Der er ingen binding på Telenor’s bredbånd abonnement. Du kan opsige dit abonnement, når du ønsker. Du opsiger dit bredbånd hos Telenor ved at ringe til deres kundeservice på 72 100 100. Det kan du gøre alle hverdage og lørdage mellem 7-23.

Ja. Telenor tilbyder fibernet via TDC, Norlys, Nord Energi, Thy Mors Energi og Fibia, Energi Fyn og Onefiber.

Telenor bruger deres eget netværk, som dækker størstedelen af Danmark.

Overvejer du andre bredbåndsudbydere? Læs også vores sammenligning af en anden populær udbyder, Maxspeed vs Fastspeed.