Anmeldelse af

Maxspeed Internet

MaxSpeed er det norske teleselskab Telenor’s nye bredbåndspakke. Her lover de en max hastighedsforbindelse på 1000 Mbit/s for 249 dkk om måneden uden binding og tilmed med 30 dages tilfredsgaranti. Telenor har dermed meldt sig ind i kampen om at scorer titlen som det billigste højhastigheds abonnement på det danske marked (Fastspeed er den eneste anden udbyder, der pt. tilbyder en 1000 Mbit hastighed for 249 per måned.)

Fordele og ulemper

 • Gratis oprettelse og installering
 • Ingen binding på abonnement
 • Billig abonnement pris (249 kr./md.)
 • Venlig og hjælpsom kundeservice
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Bor du uden for de større danske byer, vil du måske ikke kunne opnå max hastigheden på 1000 Mbit.

Hvorfor skal jeg vælge MaxSpeed fra Telenor?

 1. Du ønsker kun bredbånd
  Du skal vælge Telenor’s MaxSpeed bredbåndsløsning, hvis du er på udkig efter et lynhurtigt bredbånd til en billig abonnementspris uden at du behøves købe dig ind på alle mulige dyre tv pakker, hvilket ofte er tilfældet hos andre udbydere, som tilbyder 1000 Mbit forbindelser over dit kabelnet til gengæld for at du køber dig på en dyr tv pakke med en masse kanaler, du ikke har brug for.
 2. Du har skiftende bopæl og vil ikke bindes til et abonnement
  Som den eneste udbyder på det danske bredbåndsmarked pt. tilbyder Telenor deres MaxSpeed uden 6 måneders binding. Det vil sige, du kan til hver en tid opsige det. Det er et ret fantastisk tilbud synes vi faktisk, særligt taget i betragtning af, at Telenor også tilbyder gratis router, gratis installation og gratis oprettelse. Det vil sige, at Telenor betaler for både router, teknikker besøg og installering, også selvom du måske skulle beslutte at opsige dit abonnement efter den første måned.
 

I hvilke tilfælde er MaxSpeed ikke den rigtige løsning for mig?

Som det sædvanligvis er med bredbånd via kabelnet, afhænger den faktiske hastighed, du kan opnå af, hvor langt du bor fra den nærmeste tv mast. Bor du derfor ude på landet eller i andre udkantsområder, er Telenor’s internetløsning ikke nødvendigvis den rigtige løsning. Her vil du muligvis få mere glæde ud af en mobil router, som 3 internet til hjemmet f.eks. tilbyder.

Pris og abonnementstyper

3.6/5
Telenor Maxspeed logo final pos

249 dkk

per måned

 • 1000 Mbit/s via kabelnet
 • Gratis oprettelse
 • 30 dages tilfredshedsgaranti (få pengene tilbage)
 • Gratis router (inkl. forsendelse)
 • Ingen binding (opsig, når du vil)
 • Gratis installation (teknikker besøg)

Kunderservice

En af de mange fordele ved at vælge Telenor, er at de tilbyder kundeservice 16 timer om dagen, 6 dage om ugen. De er med andre ord super tilgængelige. Da vi testede deres kundeservice, kom vi igennem i løbet af få minutter, og talte med en super kompetent og venlig kundeservice medarbejder. Telenor’s kunderservice kan kontaktes alle hverdage på telefon 72 100 100 i følgende tidsrum:

 • mandag til lørdag mellem 7.00-23.00

Hvad siger kunderne om Telenor på Trustpilot?

Telenor får 3.5 ud af 5 stjerner ud af 21.723 anmeldelser på Trustpilot. Det er således ikke en score, der afspejler kundernes tilfredshed med deres bredbåndsløsning specifikt, men i højere grad går størstedelen af anmeldelserne faktisk på Telenor som teleudbyder. Dykker du ned i anmeldelserne ser du faktisk at de anmeldelser, der specifikt forholder sig til deres MaxSpeed bredbåndspakke, overvejende får 5 ud af 5 stjerner.