Anmeldelse af Waoo internet og tv-løsning

waoo logo

Waoo er navnet på en samlet række af services: Internet, tv og telefoni, der ejes og leveres af en række lokale energi selskaber. Waoo får blandet kritik, som tv løsning, hvor de får blandede anmeldelser på Trustpilot. Herimod er Waoo’s fibernet kåret som årets bedste for 8. år i træk af undersøgelsen ‘BrancheIndex Internet TM 2019’, der hvert år laves af Loyalty Group. Waoo’s internet får ligesåvel fremragende anmeldelser på Trustpilot.

Fordele og ulemper

Hvorfor skal jeg vælge Waoo som min internet udbyder?

Du skal vælge Waoo, hvis du går efter et lynhurtigt og stabilt internet (landets hurtigste fibernet), der tilmed tilbydes til konkurrencedygtige priser og 2 måneders gratis internet abonnement, når du melder dig til Waoo som ny kunde.

Hvorfor skal jeg ikke vælge Waoo?

Hvis du er på udkig efter en stabil tv-løsning, er Waoo der desværre ikke helt endnu. Waoo har fokuseret på deres fibernet løsning – det kan mærkes, hvor de virkelig er blandt de førende på markedet, her halter tv-løsningen lidt bagefter. Deres signal er simpelthen ikke stabilt nok. Det skal ikke ligefrem afholde dig fra at vælge Waoo, men du skal også være opmærksom på, at nogle steder i landet ikke er dækket af fibernet grundet det energiselskab, der dækker området (som oftest hvis du bor langt ude på landet). Det betyder ikke at du ikke kan få fibernet hos Waoo, blot at der kan være en ekstra udgift forbundet med at sætte det op hos dig.

Vælg mellem 4 internet hastigheder

Traditionen tro, som hos alle andre internetudbydere, betaler du for din hastighed. Det gælder også hos Waoo. De tilbyder følgende 4 pakker. Hvor den billigste ligger til 229 dkk/per måned – og den dyreste (og hurtigste) ligger til 469 dkk/måned. Det er så også cremen af cremen, så får du ikke hurtigere internet. På alle pakker får du de første 2 måneder 100% gratis.

229 dkk

per måned

Mest populære

319 dkk

per måned

369 dkk

per måned

469 dkk

per måned

Den billige – til den sporadiske surfer (10/10 Mbit/s)

Den mest skrabede pakke hos Waoo, kalder de Fiber light. Her får du 10 mbit/s. Denne hastighed egner sig til dig der bor alene eller højest er 2 personer i husstanden, men som kun bruger internettet til lette ting. Det vil sige du ikke streamer eller downloader meget tunge filer/programmer. Fx. er det ikke en super velegnet pakke, hvis du spiller på nettet eller streamer og downloader film. Har du et begrænset forbrug, og mest bruger dit internet til informationssøgning, tjekke mail, netbank osv. er dette en fin løsning. Højere hastighed behøves du ikke. Det vil være spild at investere i en dyrere pakke med andre ord.  Pakken koster 229 per måned.

 

Den billige – til singlen/parret med et moderat behov (100/100 Mbit/s)


Den næstbilligste pakke hos Waoo, hedder: ‘Fiber Basic’. Her får du en fibernet forbindelse med en hastighed på 100 Mbit. Pakken egner sig perfekt hvis I er mellem 1-2 i husstanden. Så længe I kun er op til 2, er 100 Mbit nok til det dagligdags internet forbrug. De 100 Mbit kan fint holde til op til 2 personer, der spiller computerspil og eller streamer film og serier i HD kvalitet.

Pakken koster 319 dkk/måned og inkluderer tilmed gratis TV streaming tjeneste (GO Flex) – inklusiv mere end 100 kanaler. 
Følgende er inkluderet i pakken:

Mellem prisen – til familien/allround (300/300 Mbit/s)


Den næste pakke i prisklassen hedder ‘Fiber Exra‘. Den ligger på 369 dkk/måned og er dermed den næst dyreste pakke hos Waoo. 369 dkk/måned er stadig en meget konkurrencedygtig pris, hvis du sammenligner Waoo’s pris på en 300 Mbit/s fobindelse med andre udbydere på markedet. Du skal vælge Fiber Extra, hvis I er mere end 2 i husstanden. Dvs. f.eks. er en familie, hvor I er mange, der bruger internettet samtidigt og bruger internettet til ressourcekrævende aktiviteter som spil, filhentning og streaming. For at få den mest optimale internetoplevelse, hvor du ikke oplever at netflix hakker og går i stå, hvis I er flere der streamer samtidigt skal du op på en 300 Mbit/s i følge Waoo. 

Den dyre – til den professionelle (500/500 Mbit/s)


Den største fibernet pakke hos Waoo, hedder ”Fiber Full’. Her får du hele 500 Mbit/s. Det er en af de hurtigste hastigheder på markedet, men her skal du så også smide 469 dkk/måned. For de fleste, selv større familier, kan du klare dig med ‘Fiber Extra’ pakken, men er du eller er i flere i husstanden, der f.eks. er selvstændige og arbejder ved computeren. F.eks. har du/I brug for at uploade eller downloade meget tunge filer samtidigt eller stream Ultra HD film og serier, vil du få den mest optilmale internet oplevelse ved at vælge ‘Fiber Full’. Pakken er til dig, der leder efter det ultimative fibernet. Pakken inkluderer det lynhurtige 500 Mbit/s.

Kunderservice hos Waoo

Da Waoo ikke som sådan er et selskab, men er en samlet betegnelse for en fibernet, telefoni og tv-løsning, der udbydes af en sammenslutning af lokale energiselskaber. Derfor har du brug for support vedrørende dit Waoo produkt, skal du kontakte dit lokale energi selskab. Du kan se kontaktinfo over dit nærmeste energiselskab her.

Hvad siger kunderne om Waoo på Trustpilot?

Waoo får 3 ud af 5 stjerner ud af 3.124 anmeldelser. De fleste negative anmeldelser går på deres tv løsning, som er for ustabil. Signalet er nede osv. Men deres internet løsning får derimod rigtig pæn kritik med på vejen. Til venstre for kan du se et repræsentativt udpluk fra internet anmeldelserne.