duelhostlogo

Anmeldelse af

Duelhost

Duelhost er et 100% danskejet webhotel, og er en ny spiller på det danske web hosting marked. De åbnede op i 2020, så har et lille år på bagen. Duelhost er drevet af 4 entrepreneurer, alle med udvikler baggrund, der har startet Duelhost, da de ikke følte der var nok kvalitet i det eksisterende  web hosting marked. Duelhost er derfor drevet af en mission om at tilbyde webhoteller med lynhurtig hastighed, eliminere nedbrud og sikre den mest stabile og sikre server løsning.  Derudover tilbyder Duelhost yderst konkurrence dygtige priser på webhoteller, der både passer til dig, der skal bruge hosting til et lille hygge blog projekt, og til dig, der har et eller flere professionelle websites, du driver i erhvervs øjemed. Duelhost tilbyder hosting på Litespeed webservere, der er kendt for at være blandt de hurtigste web servere på markedet. 

Fordele og ulemper

Priser hos Duelhost

duelhostlogo

Webhotel ‘Begynder’

24 kr

per måned*

*ved årlig binding, ved månedlig betaling, den månedlige pris er 29 kr/md.

duelhostlogo

Webhotel
‘Normal’

74 kr

per måned*

*ved årlig binding, ved månedlig betaling, den månedlige pris er 89 kr/md.

duelhostlogo

Webhotel
‘Pro’

124 kr

per måned*

*ved årlig binding, ved månedlig betaling, den månedlige pris er 149kr/md.

duelhostlogo

Webhotel ‘Plus’

224 kr

per måned*

*ved årlig binding, ved månedlig betaling, den månedlige pris er 269kr/md.

Hvem egner Duelhost sig til?

Overordnet er Duelhost designet til WordPress brugere, så kører du med et andet CMS system eller har du et site, du har bygget fra scratch i et ikke PHP framework kan du finde andre webhosting løsninger, der vil passe bedre til sit website.
Med Duelhost’s 4 hosting pakker, henvender de sig bredt til både dig, der står og skal til at starte en hjemmeside samt til erhvervsbrugeren, der har behov for mere server plads, og har brug for en solid, hurtig men samtidig økonomisk hosting løsning. 
For nybegynderen, der måske en dag endnu ikke ejer et domæne, kan du klare alt fra domæne køb til WordPress opsætning med SSL certifikat (HPPTS kryptering) i et par få enkle klik. Det sparer dig for en masse kompliceret opsætning, og er en kæmpe fordel for dig, der skal til at opsætte en hjemmeside for første gang. Og så får du deres ‘begynder’ pakke til en særdeles konkurrencedygtig pris (pt. er der faktisk ikke andre udbydere på det danske marked, der tilbyder en billigere pris).
For den mere avancerede bruger med et større WordPress site, er der bestemt også fordele at hente, som nævnt den lynhurtige Litespeed enterprise server teknologi, stabil til en virkelig god pris.
Generelt får du en virkelig høj kvalitets hosting løsning til en super skarp pris uanset om du er nybegynder eller professionel hjemmeside ejer. 

Kundeservice hos Duelhost

Duelhost tilbyder support via chat og mail. Her kunne vi godt savne at de også tilbød telefonisk support, hvilket de desværre ikke gør i skrivende stund. 
Vi oplevede dog at komme nemt igennem til deres kundeservice via chatten, der lynhurtigt besvarede vores spørgsmål. Er du fuldstændig nybegynder og har brug for at blive taget i hånden mht. opsætning, eller har dyberegående tekniske spørgsmål, der bedst varetages over telefonen, er det en mangel hos Duelhost. Det skal dog siges, at de andre webhoteller på det danske marked, fx. Simply heller ikke tilbyder telefonisk kundeservice.

Hvad siger kunderne
om Duelhost på Trustpilot?

Da Duelhost kun har et lille år på bagen, har de i skrivende stund kun 3 anmeldelser på Trustpilot. I alle anmeldelser bliver de bedømt 5 ud af 5 stjerner. Det er lige fra server hastighed til kundeservice, der får rigtig pæne ord med på vejen. Se nogle af de pænde udtalelser fra andre Duelhost brugere på Trustpilot, herunder:

duelhost trustpilot
duelhost trustpilot