Anmeldelse af

One.com hosting

One.com er et svensk all-in-one web hosting firma/web hotel. De tilbyder foruden webhosting, domæne hosting og website builder (hjemmeside skabeloner) med deres 1-klik-wordpress installation. De tilbyder 5 forskellige hosting løsninger, der passer til ethvert behov, så uanset om du leder efter sted at hoste dit hobby blog projekt eller et professionelle e-commerce site, tilbyder One.com en tilpasset plan. Deres billigeste plan pt (Entusiast) starter på bare 9 kr om måneden og deres dyreste plan (Guru) ligger på 69 kr om måneden, hvilket gør One.com til et af de mest prisvenlige webhoteller på markedet, særligt når man ser på hvad der følger med i deres abonnementer som f.eks. livslangt SSL certifikat, email konto, 1 måneds gratis Google Ads kredit, gratis domæne hosting i et år osv. osv. Lige nu får du yderligere 50% rabat med vores rabatkode.

Kopier rabatkoden ‘XUAWQO’ og besøg One.com via linket herunder.
Brug rabatkoden når du starter et One.com abonnement:

Fordele og ulemper

Pris og for webhoteller hos One.com

One.com kører med 5 forskellige abonnementer, der passer til forskellige forretningsstadier. ‘Begynder’ og ‘Explorer’ er deres to webhoteller til dig, der kun har én hjemmeside. Begge abonnementer er velegnede til blogs, mindre e-commerce sites og hobbyprojekter, men da du ikke får WordPress 1 klik’s installation med her, kræver ‘begynder’ at du allerede har en opsat hjemmeside . Derudover er forskellen på ‘begynder’ og ‘explorer’ at du får den dobbelte serverplads på ‘explorer’ abonnementet (100 GB), overfor 50 GB, som du har på ‘begynder’. Har du mere end 1 (2-5 hjemmesider) skal du op og vælge ‘enthusiast’ hvor du lige nu får en ret vild kampagnepris til kun 9 kr om måneden det første år. Har du mere end 5 hjemmesider skal du op på enten ‘enthusiast’ abonnementet eller ‘guru’. Har du kun 1 hjemmeside og er det kun et spørgsmål om serverplads, så kan de fleste hjemmesider faktisk klare sig med under 50 GB. Vi går mere i dybden med hvordan du udregner hvor meget lagerplads du har brug for under afsnittet ‘lagerplads’.

one com logo

‘Entusiast’

Webhotel

+domæne og server hosting

9 dkk

*per måned det første år - abonnementspris stiger til 119 dkk/md 2. år

one com logo

‘Begynder’

Webhotel

+domæne og server hosting

29 dkk

per måned det første år - abonnementspris stiger til 49 dkk/md 2. år

one com logo

‘Explorer’

Webhotel

+domæne og server hosting)

29 dkk

per måned det første år - abonnementspris stiger til 89 dkk/md det 2. år

one com logo

‘Expert’

Webhotel

+domæne og server hosting

59 dkk

per måned *det første år - abonnementspris stiger til 159 dkk/md det 2. år

one com logo

‘Guru’

Webhotel

+domæne og server hosting

69 dkk

per måned *det første år - abonnementsprisstiger til 189 dkk/md det 2. år

Lagerplads

One.com tilbyder som sagt lagerplads til et hvert behov. De kan hoste alt fra et lille hobby projekt til et stor professionelt e commerce site. Kort sagt du kan få den serverplads du har brug for. På deres største pakke får du 750 GB, hvilket er en enorm mængde data. Virkeligheden er at selvom du driver en stor professionel online business med et stort antal besøgende kan du faktisk i langt de fleste tilfælde nøjes med langt mindre data. For at regne ud ca. hvor meget serverplads du har brug for skal tænke på følgende:

  • Hvor mange hjemmesider har du, som du skal have hosted? Skal du have hosted mere end 1 hjemmeside, skal du vælge Entusiast, Expert eller Guru abonnementet.
  • Hvor fil tung(e) er din(e) hjemmeside(r). Har du et e-commerce site, der er fyldt med billeder og videoer, har du brug  mere serverplads end en hjemmeside, der kun har få billede og videofiler. Generelt kan langt de fleste hjemmesider nøjes med 50 GB SSD lagerplads, som du får på One.com’s ‘begynder’ abonnement. Man siger faktisk at du kan hoste et website på op imod 5000 sider.
  • Hvor mange besøgende har du på dit website? Antallet af besøgende på dit website spiller også ind på hvor hvor mange GB du har brug for. Som en grundregel kan du udregne det ved at gange antallet af besøgende der besøger dit website månedligt. En enkelt website med videoer og billeder fylder op til 1.5 MB.

Stabilitet og ydeevne

Noget de fleste website ejere går op i, er hvor hurtig deres hjemmeside er. Hastighed er et komplekst emne, der også handler om hvordan du komprimerer og optimere dine filer, scripts og kode. Her har du en række wordpress plugins, der kan hjælpe dig med det, og har som sådan ikke noget at gøre med hvilken slags webhotel du vælger.
Hvor hurtig og stabil din hjemeside er (oppetid/nedetid)  har noget at gøre med hvordan og med hvilken teknologi din hjemmeside (filer) er hosted, dvs serveren. One.com bruger SSD teknologi, der står for ‘solid state drive’ (i modsætning til hard disk drive (HDD). SSD er den nyeste og mest performance venlige server teknologi, der bruger flash hukommelse til at lagre data. Når vi taler om delt serverplads (modsat privat) er det noget af det bedste du kan få. Da vi testede vores hjemmeside hos One.com på Pingdom, oplevede vi mindre en 0.001% nedetid på deres servere (1 måned), hvilket må betegnes som meget tilfredsstillende for et webhotel.

Kundeservice hos One.com

One.com kan kontaktes via livechat, hvor du kan chatte live med en kundeservice medarbejder mellem kl. 9.00 og 18.00. Derudover kan du kontakte kundeservice via e-mail, som besvares inden for 24 timer. Vi var i kontakt med en sød medarbejder, Alexander, på email, der inden for 3 timer havde besvaret vores forespørgsel. Vi fik kyndig vejledning og Alexander var sød at følge op på på vores problem selv efter det var løst. 

Hvad siger kunderne
om One.com på Trustpilot?

One.com får 4 ud af 5 stjerner (ud af ca. 14.000 anmeldelser) på Trustpilot, hvilket er en virkelig imponerende Trust score. Deres kundeservice er både det der bliver fremhævet som de positive ting ved One.com, men også det der trækker ned. Det virker overordnet som om, at når det kommer til de mere tekniske problemer eller til specifikke problemer med One.com samarbejdspartnere, har deres kundeservice til tider svært ved at løse kundeproblemer inden for en tilfredssstillende tidsramme.

Samtidigt er kundeservicen også det aspekt der fremhæves som en virkelig positiv oplevelse ved at være kunde hos One.com, som i eksemplet herunder. 

Derudover nævnes One.com’s priser og deres server stabilitet og hastighed som en af de andre gennemgående positive aspekter ved kundeoplevelsen hos One.com.

one_com trustpilot
one com trustpilot anmeldelse